Tatlı tadında bir hafta diliyorum :)) YALANCI TAVUK GÖĞSÜ Malzemeler, 1 su bardağı un 4 yemek kaşığı margarin 4 su bardağı süt 1 su bardağı tozşeker (damaktadınıza göre arttırıp azaltabilirsiniz) 1 paket vanilya Üzerine tarçın Hazırlanışı, Unu eleyin. Tencereye margarini alın ve eritin üzerine unu ilave edip 3-4 dakika sürekli karıştırarak kavurun. (Rengi çok dönmesin) Ayrı bir kapta süt ve tozşekeri karıştırın. (Şeker erisin). Unun üzerine ilave edin. Kaynadıktan sonra 5 dakika sürekli karıştırarak pişirin. Ocaktan alıp vanilyayı ekleyin. 15 dakika mikserle çırpın. Geniş ve sığ bir borcamı suyla ıslatın. Tavuk göğsünü yayın. Buzdolabında 3-4 saat dinlendirip tarçın ile süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun...